About me

about me

Ik ben Vildan Ersert. Fine art wedding en lifestyle fotograaf. Ik ben 27 jaar en woon samen met de liefde van mijn leven midden in de natuur in Lelystad. Naast mijn baan in het onderwijs is fotograferen mijn grote passie. Het vastleggen van een bijzonder moment in een blijvende herinnering: daar doe ik het voor!

Ik geniet van een goed gesprek tijdens een wandeling, van een heerlijk kopje thee bij het ontbijt en van verliefde stelletjes voor mijn camera. Ik hou daarnaast ontzettend veel van reizen. Nieuwe steden ontdekken, cultuur snuiven en slenteren door de historische straten.

Als fotograaf hou ik van pure, elegante en intieme foto’s. Ik ben gek op details, styling en zachte pasteltinten. Ik vind het fantastisch om samen met jullie het leven te vieren en om deze bijzondere momenten voor jullie op beeld vast te leggen. Het allerbelangrijkste is dat jullie kunnen genieten van de foto’s, nu en later.

Spreekt mijn stijl jullie aan en willen jullie een bruiloft of shoot boeken? Neem dan gerust contact op en wie weet zien we elkaar snel!

Liefs,

Vildan

Join me on Instagram

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue