Bruiloft Acacia & Ravin | Landgoed Robachers Watermolen

In augustus heb ik de prachtige bruiloft mogen vastleggen van Acacia en Ravin. Een bruiloft waar ik naar uit keek. Alles klopte aan deze bruiloft; de locatie, de styling en de sfeer.

De bruiloft vond plaats bij Landgoed Robachers Watermolen. Een hele mooie locatie in een prachtige omgeving. Dit jaar heb ik hier meerdere bruiloften mogen vastleggen (dit hebben jullie van mij nog te goed).

Voor deze bruiloft startte ik in het Van der Valk Hotel in Hoorn waar Acacia zich samen met haar familie en vrienden aan het klaarmaken was. Ik mocht de details en het aankleed moment vastleggen. Vervolgens reed ik door naar Landgoed Robachers Watermolen. Hier was ik de rest van de dag om alle bijzondere momenten vast te leggen.

Op locatie mocht ik de first look vast leggen, maakte ik familiefoto’s en deed ik een mini shoot met het bruidspaar. Na het diner werd er gefeest. Dit feest werd geopend met een openingsdans van het bruidspaar gevolgd door een verrassing van de bruid.

Ik kan niet wachten om jullie de beelden te laten zien van deze mooie dag!

Make-up en haar: Mifa’s Studio
Bloemiste: Katya Hutter Floral Design
Weddingplanner en stylist: Sante Weddings
Videograaf: Vos Belevingen
Locatie: Robachers Watermolen

Join me on Instagram

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue