Bruiloft Astrid & Bas | Noorderkerk

Op 16 september 2022 was het de grote dag van Astrid en Bas. De dag begon met regen, maar al gauw klaarde het op en scheen het zonnetje. Deze bruiloft was prachtig en op een hele bijzondere locatie; de Noorderkerk in Hoorn. Mijn geboortestad!

De dag begon in het ouderlijk huis van Astrid waar zij zich klaarmaakte samen met haar familie en vrienden. Ik mocht de details vastleggen en het aankleed moment. Hierna volgde een first look moment. Niet alleen met haar aanstaande, maar ook met haar vader! Dit was zo mooi om vast te leggen.

Na het first look moment ben ik doorgereden naar het centrum van Hoorn. Hier vond de shoot plaats. Oude straatjes, bruggen en de haven waren de plekken die wij bezochten tijdens de shoot. Terwijl zij genoten van elkaar en het moment, legde ik de liefde vast.

Na de shoot ben ik richting de Noorderkerk gegaan. Hier zou de rest van de dag plaatsvinden. Een locatie waar ik als kind vaak langs liep, maar nooit geweten heb dat het er zo mooi was binnen. In de kerk vond de ceremonie en de receptie plaats. Wat zo bijzonder was aan deze ceremonie, was dat de vader van de bruid de trouwambtenaar was. Dit maakte het allemaal heel persoonlijk en liefdevol. Ik sloot de dag af met een heerlijk stukje bruidstaart; zelfgebakken appeltaart door de moeder van de bruid.

Ik kan nog veel meer schrijven over deze bruiloft, maar kijk vooral naar de foto’s. Geniet ervan!

Join me on Instagram

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue