Mijn favoriete shootlocaties

Als fotograaf krijg ik vaak de vraag of ik een mooie locatie weet voor de shoot. Door de jaren heen heb ik op verschillende plekken mogen fotograferen: van het bos, strand, duinen, heide tot aan de stad. Er zijn echt genoeg mooie plekken!

In dit blog kunnen jullie mijn top 3 favoriete fotoshoot locaties vinden waar ik graag kom.

1. De Kennemerduinen

Deze locatie staat stipt op nummer 1! Het is er echt prachtig; een mooie duingebied met een stuk bos en een meertje. Het ligt tussen Bloemendaal en Haarlem. Dit stukje natuur is perfect in alle seizoenen en voor alle soorten shoots. Van gezinsshoot tot aan zwangerschapsshoots. Ook heerlijk om na de shoot een stuk te wandelen. Tip: bezoek dit plekje bij zonsondergang.

2. Elspeetse Heide

Deze locatie mag niet ontbreken in mijn top 3. Ik kom hier graag! Het is niet een hele bekende plek, maar zeker de moeite waard om eens te bezoeken! Vooral als de heide in de bloei staat, eind augustus begin september, is het het hier prachtig!

3. Beekhuizerzand

Beekhuizerzand is een prachtig stuk natuur die verstopt is. Ik ben het met toeval tegen gekomen en sindsdien behoort dit tot één van mijn favoriete shoot locaties. Het is een heuvelachtig stuifzandgebied met veel naaldbomen. I love it!

Mocht je meer van mijn favoriete shoot locaties willen zien, vraag gratis mijn e-book aan met de tofste binnen- en buitenlocaties.

Liefs,

Vildan

Join me on Instagram

Copyright © 2023 · Theme by 17th Avenue